Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 380,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
28.06.2021
Rozvoz po ČR
Nově můžete objednat doručení vaší objednávky i dovozem po ČR. Info kde všude vozíme najdete v "Informace o rozvozech" číst celé
03.05.2021
Nakládané dobroty
Do našeho doplňkového sortimentu eshopu pro Prahu jsme zařadili nakládané lahůdky výrobce Dobroty s příběhem, jehož jsme se stali partnerem. Zde pro v... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Partneři
 
 
 
 
 
 
 
 

Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět,  a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.



Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:



vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů

požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.