Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 499,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Fermentované koření a ochucené soli.
Fermentované koření a ochucené soli.

Unikátní kořenící směsi a ochucené soli jsou vyráběné procesem fermentace naboli kvašení.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu, kde následně probíhá proces kvašení. To výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barvu potravin.

V čem je tento proces prospěšný?

Potraviny jsou snáze stravitelné, neboť mikroorganismy, které jsou přítomné štěpí škroby a cukry.

Potraviny upravené fermentací jsou také mnohem bohatší na výživu, obsahují spoustu vitamínů

B a C a jsou významným přírodním antioxidantem.